30e september 2011

sitter i skolan med Daniel med våra macs i knäna och nördar. Finns i stort sett inget annat att göra... 
Ska fdra t stan och köpa lite grejer snart för såg nu att kl va 10 ;)

Min pojkvän kommer idag iaf för första gången. Han kommer säkert tycka att mina kompisar är mongolider men aja. Puss ! (L)

night everybody!

He! Nu säger jag godnatt till alla! Pusspuss (L)

duschen nu och senare läggdags!

Kollade på idol nyss och käka kvällsmat. Tycker definitivt att ***** ska gå vidare.. haha ne jag vet inte ens själv vem jag snackar om! ;)

Nu blire duschen, sen idol igen och sen nana och tänka på min underbara pojkvän! PUSS ♥

Svettig efter sexet?!

Svettig efter dansen menar jag! Men jag hinner inte duscha för idol börjar när som helst! KUK! 



home sweet home

HEEEJ! degar i min säng som vanligt och väntar på mat! Efter är det träning då, MTV-jam idag. Har inte tränat dans på 2 veckor så får ta igen lite.. ;)



skolan suger, samma sak med pengar just nu

Sitter och jobbar för fullt! eller slöar som vanligt. Allt snurrar bara runt i huvudet, vet knappt vad en skruvmejsel är längre... fattar inte ett skit om någon pratar med mig och då kan det handla om vad som. Jag vill bara hem och sova eller tröstshoppa men har tyvärr inga pengar. Får la börja snatta eller råna en bank? nä, då hamnar jag på fel banor igen. Vill inte berätta så mycket om min bakgrund men i framtiden kanske ni får veta någonting iaf. 

Ska fortsätta jobba med den där jävla boken nu!
HEJ!

morning!

Godmorgon gött fölk!
Sitter och gör i ordning mig, ska snart dra vidare till skolan.. får se hur det går i skolan sen. Pusshej!

när jag sitter här i min ensamhet, ja då tänker jag på dig.

så många frågor utan svar..

Ligger i min säng och lyssnar om och om på den låten jag la ut häromdan'. Är helt tom på ord, vet inte vad jag ska göra. Tänker på er som stod Robin ännu närmare & såklart hans flickvän ♥ kan förstå hur du/ni känner. Eftersom jag har blivit så svag att jag knappt kan stå på mina egna ben. Visst, jag ler men jag är ledsen inombords och det gör ont i mig. Hoppas bara att allt ordnar sig snart även fast vi får leva med ett litet hål i hjärtat i resten av våra liv.

något jag alltid har burit med mig genom åren

Did you call me bitch? Well..
B-stands for my beauty,
I-stands for my intelligens,
T-stands for how tuff I am,
C-stands for how cute I am ...
H-stands for how HARD I will kick your ASS if you call me BITCH again

Modelljakten del 1


Vi tänker på dig! ♥

Hej, har precis kommit hem från skolan. Var på "minnesstunden" i aulan.
Precis när jag mådde som bäst händer det här? Kan bara inte fatta det. Är i chock fortfarande...

Den här är till dig Robin ♥


rest in peace my friend, you will always be in my heart ♥

Har mått rent ut sagt skit pga en kille som hette Robin Johansson.
Får la vara ärlig och säga vad som har hänt...

Robin första gången jag träffade dig var på rudenschöldskolan och folk försökte få ut mig därifrån, såna som hatade mig. Då kom du och bah; låt flickan vara. Du var den enda som vågade säga någonting. Man kunde prata med dig i flera timmar och du lyssnade. Man kunde verkligen prata med dig om allt. Jag vet att det är fler än jag som känner såhär. Du har ställt upp för väldigt många och du finns i nästan hela Lidköpings hjärtan! 
Minns när du hoppade från röda bron och torgbron, du levde livet och tog dagarna som dom kom...
Sista gången jag såg dig var på skolgården för några dagar sen, vi drack kaffe, tog en cigg & bara prata om hur livet var.. Allt bra & allt det dåliga. Nu finns du inte längre här men vet att du fortfarande finns bland oss alla.
Jag lovar att knäppa en bärs på din begravning för jag vet att du ville det. Kommer ihåg när du sa det. Känns som om du sitter bredvid mig & bella just nu och vill att vi ska sluta gråta och supa bort smärtan men tårarna bara rinner och blir fler. Du var en av de roligaste jag kände, du var så ödmjuk och jordnära men ändå hela galen! Älskade allt med dig. Jag kommer alltid att minnas dig Robin. Vi saknar & älskar dig hjärtat ♥ 



i'm here because of you

Hej, har sprungit, duschat, ätit ah typ gjort de mesta.. 
Och nu är jag less på allt så orkar inte skriva heller. Hej!

i run and run and run...

Ska ut & springa nu så vi hörs senare! ♥

svinhungrig va fan...

sitter på sängen och 'rä djävulskt hunggrig så jag knappt kan skriva. Jag bara darrar som ett jävla freak. 
Ska berätta kort om gårdagen.. Jag & lilla Isa åkte till Göteborg och jag köpte en present till min lillebror som fyllde 11 år igår. Han älskade iaf den saken han fick så det är jag glad över. Isa fick med sig jeans och skit men hade fan inte pengar till någonting efter att jag köpt presenten så jag blev lite sur -.-' hade råd med donken & cigg. Kul. 
Senare på kvällen när vi åkte tåg hem så var det byte i Skövde. Då kom en rätt söt kille som hette Alexander fram och fråga efter cigg och sen sluta det med att vi hatade en gemensam kille så vi började snacka massa skit om just den killen då.. (asså inte skit utan ren fakta). 
Runt tolvslaget så drog jag & Isa ut och körde fyrhjuling in till stan som vi egentligen inte borde ha gjort. hehe... 
Och nu sitter jag & luktar häst & hundbajs... Ska spruta på mig en massa parfym & dö (ne men är allergiker) och sen ut och springa och sen kommer jag säkert bli överlycklig när jag får hoppa in i duschen, haha! ;)

it's someone in my closet..

Hejhej, eller nått? Har kollat på sammanlagt tre filmer ikväll så är jävligt trött å slö.. Ska sova nu hade jag tänkt för imorgon bär det av till goa gbg! så om någon ser mig, vf inte säga hej? Som sist, fick en kommentar av en tjej som sa att hon såg mig men vågade inte säga något. Visst, inte visste jag att en göteborgare läste min blogg men kul ändå ;) 

aja, över till det viktiga. Det är någon i min garderob tror jag, seriöst asså. Den va halvt öppen när jag gick in i mitt rum och jag öppnar den kanske en gång i månaden, så jag stängde igen den utan att kolla vad det va där inne. Är fan rädd. Eller så är det la nån av dom andra tjejerna i huset som öppnat utan mitt tillstånd. Isf blir jag sur... menmen. Bättre sur än rädd va fan. Jag vill inte kissa på mig inatt.


en rädd chey.

just lay down and hear the world screaming after you

godmorgon pöjkar & flickor! Ligger i min säng och är sjukt trött och har jävligt ont i huvudet. Fuck my life just nu asså. Funderar på att sätta mig och måla naglarna? Ska jag göra det eller orkar jag verkligen, känner att jag är jätte slö. Ska iaf hyra film sen med emilia för hon är också sjuk. Så får la va hemma hela denna fredag om inte jag mår bättre sen då för då kan jag ta en kaffe på cafébussen (en buss som är på torget på fredagskvällar) med mina vänner senare på kvällen. Menmen, nu måste jag seriöst skita! Hejdå.


tror jag ska börja lägga ut mer bilder på grisar bara för att jag älskar dom!

seven in the morning and i just want to sleep 5 minutes more

Godmorgon solstrålar! själv är jag ingen solstråle idag utan snarare ett psykfall känns det som. Ska tydligen va hemma från skolan idag igen, kul. Fast jag fryser som ett jävla as, har legat och sovit i mjukisbyxor & tjocktröja och så säger personalen att det är varmt? Jag känner inte att jag har feber men jag har la tydligen det för vuxna vet la antagligen bäst? Nä men jag vill ju va hemma men jag vill ju också till skolan så ah det får la bli såhär, men då får jag ju inte gå ut idag och det kanske är de dom vill?? nä fan vet jag. Får la lägga mig och försöka somna om då för det blir ju inget argument om de så. Puss godnatt eller godmorgon!



I'm redo for bed now bby

tjosan i trosan eller vad man nu säger?! Jag är klar med allt och är redo för sängen nu! fast jag ligger redan i sängen och har i stort sett gjort det hela dagen vafan ;)

Jag ska satsa stort på modellbranschen för er som inte visste och inte vilken modellbransch som helst utan jag ska bli porrmodell när jag blir stor! Inte göra filmer utan bara foton (a) och inte extrema för er som tänker så, snuskgubbar ;)

Ska kolla film nu, något som har med kossor att göra iaf, annars går jag la och lägger mig om jag inte hittar någon sån film för jag vet ingen film med flygande kossor som jag vill se.. 


Just love me for who I am and don't judge me until you get to know me.

i miss the spring/summer



anyone who wants to take a shower with me? ;)

Chacha! Har inte duschat än så det får bli nu och så blir det såklart BUS på efter! Måste ju se fräsch ut fast jag är sjuk, daah? ;*****


ÄLSKAAAAAR MIIINAAA TUTTAAAAR! ♥

Extensions make your hair happier

Har beställt nytt löshår på beautynet utan att mami vet om det så får la säga det till henne sen.. höhö. Eftersom det är hon som får betala liksom? Men hon går med på de flesta köp jag gör så, speciellt löshår eftersom hon har det själv ;) Har aldrig köpt där tidigare så får la se om det är bra. Annars har jag alltid köpt från happyhair men det är dubbelt så dyrare.

Ska äta nu så får dra mig. Ska duscha efter också. menmen, pusshej.

sjuk dag 1-2

Hej, ligger i sängen och har legat här i stort sett hela dagen. Kommer göra det resten av dagen/kvällen också för man får typ inte gå ut från sitt rum när man är sjuk. Kul va? eller inte. Men jag är inte den enda som är sjuk utan det är två tjejer till! Det är bara en som har kunnat hålla sig frisk för att hon ba ÄÄÄLSKAR SKOLAAN! Haha tror inte hon gör det men ah ;) 

Vill att älskling ska ringa ;((( så hoppas han gör det snart för jag står inte ut mer med min ensamhet i mörkret! Vågar knappt kolla på hur jävla fint väder det är genom fönstret heller -.-' såg det när jag gick ut & röka. Fan att jag va sjuk just idag då. Fuck my life & goodbye!

mini michael jackson "king of pop"


Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead


vi är cp del 1

Jag & Emilia har kul & är faktiskt seriösa...


Man får inte alltid vad man vill ha

Säger bara en sak... OMFG!!! Älskar de här skorna från Jeffrey Campbell! Kostar ungefär 1695 kr så inte så farligt, får bara tjata lite på mamma ;)


snygga va?! ;)

inspiration from a beautiful voice


17 september 2011

Har varit på tågstationen och hämtat ut tågbiljetten, för jag åker ju hem imorgon :( sen var vi på coop lite snabbt och köpte morötter med dipp & läsk! Det är så sjukt jävla gött.. Ska kolla på film nu, det blir final destination om jag får bestämma annars blir det alice i underlivet.. -.-' hatar pöjken ibland. Så gay som han är kan man fan inte bli! Men skriver la imorgon, pusspuss! ♥

Home with my baby

Tja, ligger i sängen och degar och är jätte hungrig och myssugen, men älskling är upptagen med sitt bajs.. typ datorn -.-' Vad fan kan man hitta på en dag som denna? Dra & supa, nej tror inte det men vill. Höhö ^^

HAR FUCKING INGET LIV! Nu ska jag dra och bajsa, hejdå.


en ofixad och oseriös brud!

16 september 2011

Tjo, var i skolan idag men fick migrän efter en lektion så jag fick dra till vilorummet och chilla lite hehe! Somna ju efter några sekunder va fan! Slutade ju 12 så har bara packat och så sen dess typ, mest spelat sims egentligen.. ska till falkenberg om ni undrar ;)

Men nu ska jag ner och äta, kanske skriver på tåget sen, fan vet jag?!


Jag gråter bara i regnet


there are many things that I would like to say to you but I don't know how

Hej, fick med mig emilia till träningen haha så nu ska hon börja för hon tyckte att det va kul! Det blir ju lite roligare för mig med då va ;) 

Ska in i duschen, äta, röka, supa, knulla.. nej men ah.. ni fattar! tror jag... ;o

15 september 2011

jaha, då går mitt gamla skolkort ut då och får inget nytt eftersom jag bor inne i stan så de va ju kul.. har varit hemma och legat typ bara i sängen hela dagen eftersom jag har så ont i magen, har kramper och det värker som fan! Men, men. Vad gör man? Finns ju inget bättre än att knarka alvedon eller vad säger ni? 

Ska dra till mami och tigga pengar snart hehe, är redan skyldig henne typ runt 2000 spänn tror jag men jag är en slarverska och spenderar allt på en gång så ah, då blir de som de blir och det kan fan inte jag hjälpa.. 

Nu ska jag spela sims och så ska jag hälsa från min pojkvän att han är kåt! :) ♥

be what you want to be

Jag sitter här nu, ska tvätta av mitt smink m.m. sen röka en sista cigg innan jag går och lägger mig. Är sjukt trött, trött på allt verkligen. Trött på skolan, trött på personalen, trött på att min pojkvän bor långt ifrån mig men distansförhållandet funkar bra än så länge bara att jag har blivit lite irriterad då och då. Lite jobbigt faktiskt men det här ska vi klara fint! Ses ju ändå varje helg men det kommer nog inte bli så lite mer framåt eftersom jag tror att hans pappa vill ha lite egentid med honom och jag vill träffa mitt syskonbarn då och då. 

Men nu orkar jag inte skriva mer, ciao, godnatt eller något ♥


(bild från när jag precis flytta in till boendet)

14 september 2011

Nu blir det ändrade planer! ska träffa Jerry ist för det va längesen man umgicks med den pöjken. Aja, ha de så länge så hörs vi! :)

dance will always be in my heart

Hej! Nu är det nattah som skriver haha ;) det var inte jag förut i skolan, just so you know... han är hemlig ;)

Kom precis hem från träningen, känns skit gött nu, ska hoppa in i duschen när som helst, ska bara spela sims höhö.. sen ska jag fixa mig och dra vidare ut på stan då jag ska leka med Sofia & Niklas tror jag höhöhööh.... 

Menmen, nu ska jag först och främst kissa! BYYYYE ;*

boys just wanna have fun!

rätt jävla ironiskt att alla som sitter på främre raden har röda tröjor.. förutom Axel trodde ju jag då tills han bah; nehe kolla här.. så tar han av sig tröjan och har en röd t-shirt -.-'
sitter å pratar med älskling i tele just nu samtidigt som jag har lektion.. eller ah, läraren har vrit borta ett tag nu ;o aja, ska fortsätta "jobba" alltså spela sims, puss!

arbetspass på högsta nivå!

nu jobbar jag för fullt här då va! Eller så sitter jag på facebook och spelar sims som man också då kan göra x) hahaha, jag är gryyyyym! Nej men ah.. fast ska ut och röka med Barbie så hejdå så länge för det blir la kaffe också när jag ändå ska dra ut och rök & kaffeskolka som vanligt.. ;)

I'm not tired of you, I'm just tired...

ligger i sängen, har legat och snoozat sen kl 6.. hehe, är mega trött. det gör ont i ögonen för sjutton gubbar! :O ne men jag måste verkligen ta mig en kaffe innan jag skriver igen, ska tvätta ur hårinpackningen först som jag sovit med, men puss.

mot gymmet!

Nu ska jag & brudarna från boendet dra till badhuset och gymma, bada & basta! Chill jao ;) blir väl borta till 20.30 - 21 iaf! Sen skriver jag igen när jag kommit hem efter kvällsmaten då.. Pusshej!

baby, I tell ya, my heart is freaking out when I held ya.

J ♥ du är den finaste för mig i hela världen och du gör min dag. Blir glad varje gång du ringer även om det är mitt på natten eller sjukt tidigt på morgonen även fast jag kan verka lite sur. Hela din familj är underbar och jag älskar dom lika mycket som jag älskar dig. Samuel är som en lillebror för mig med och jag bryr mig om er alla. Känns otroligt skönt att ha er, kan verkligen inte beskriva denna känslan som jag har!
Och du J, vet verkligen inte vad jag skulle gjort utan dig. Du betydet så himla mycket för mig, har redan gått en månad och jag har nog aldrig varit såhär jävla kär någon gång och jag blir bara mer och mer förbannat kär i dig för varje dag som går. Varje gång jag får höra din röst, varje gång jag får kyssa dig, vet inte vad jag ska säga men du är verkligen det bästa som har hänt mig sen jag fick en rosa ponny! Nej, nu ska jag inte skämta till det men vill bara att du ska veta hur jag känner. Försöker säga det varje dag men jag vet inte riktigt om du tror på mig.
Kommer ihåg första gången jag såg dig, tyckte att du bara va en omogen liten skit och att du sen ville ha en kram gjorde det ju inte bättre. Dagen efter så gav jag dig bitchblickar, så naiv som du va.. och senare på kvällen när jag tog din hand pirra det i hela kroppen. Det var verkligen kärlek i första andra ögonkastet. Du gör min dag & du gör mig hel älskling.

Jag älskar dig ♥

in the fucking school...

tja, sitter i skolan och halv sover. Kom precis hit men jag började egentligen halv 10..
Nu ska jag förklara varför jag aldrig skrev något igår när jag kom hem.

Åkte 20.19 från falkenberg när jag annars brukar ta 18.17 tåget. Allt var som vanligt förutom min mensvärk och att jag började gråta lite när jag & joel sa hejdå fast jag visste att det är ju inte så långt tills fredag då vi ses igen. Men han förstod inte att jag lipa för honom, nu har jag insett att jag är sjukt kär på nytt igen och det känns underbart! ♥
Men iaf, skulle byta tåg i Göteborg som vanligt och jag anlände i tid, tåget från gbg gick 21.32 men vid tjugo i så började jag undra varför det inte gick.. så fick jag reda på att ett träd fallit över båda spåren i Alingsås så vi kunde inte åka någonstans men skulle åka en kvart senare.. runt halv elva började jag bli trött på't och då kom ett meddelande att vi skulle åka buss ist som gick 23, så vid 5 i fick alla gå till "First Hotel G" och utanför skulle bussen gå. Halv 12 kom bussjävel, hade redan suttit på marken och halvsovit och kedjerökt som fan under tiden.. Vaknade när vi kom till skövde vid 2 på natten och åkte vidare med taxi hem.. så kom hem 3 på natten, eller ne, kom till stan 3 och hemma kvart över 3 -.-' så jag la mig inte förrän halv 4 och nu är jag fan helt död!

That's all of my train & bus advenger! Never again...

12 september 2011

Jag är hos min pojkvän just nu.. df jag inte skrivit på hela helgen men skriver när jag kommit hem, puss.

coffee brings me up

Godmorgon! Är så så fucking jävla trött så det bara skriker om det... däcka i trappan i en minut efter att jag käka frukost hehe... sen fick jag typ krypa upp.. har bara sovit 4 timmar, somnade och vaknade hela tiden liksom x)

Nu kom en sur emilia in iaf.. aja, ska fixa mig nu puss ♥

a good sleep for the health

hej alla trötta och nattpigga folk! Ligger i sängen och är redo att nana när som helst. Träningen va go idag, tyckte iaf jag, kanske inte tjockisarna tyckte för såg hur jävla slut dom va efter bara uppvärmningen haha! ;) så jävla kul. Har inget emot tjockisar men tycker det är lite kul ändå, bara så ni vet så har jag själv varit tjock.. men det var ett jävla bra tag sen! 

Saknar min pojkvän så jävla sjukt mycket! Han är ju i turkland just nu och chillar och har det gött medans jag liksom får stå ut med killarna i min klass och plugga hela jävla tiden.. ÅÅÅH! Är avis. Men vi snackar iaf minst en gång om dagen, bara att det blir korta samtal eftersom det kostar så jävla mö. Orka... Han kommer ändå hem på lördag och då ska jag dra till Landvetter så det blir en överraskning för honom och hans familj tihih (a) Bara jag får reda på när dom ska va där någon jävla gång! Han säger ju olika tider varje dag, man typ bah; mm okej?! 

Nu blir det till att sova för jag ska upp kl 6, skriver kanske något på morgonen, annars blir det under skoltid, PUSS på er och kyssar till min finaste pojkvän i världen ♥


som sagt, fortfarande hemlig.. men ni kan väl gissa? ;)

Dance, dance, dance!

beger mig mot gamla brandstationen/helens dansskola nu för lite extra träning! Har missat lite så blir till att träna tills röven svullnar upp! ;)

Puss, skriver efter att jag kommit hem & städat lite! ♥

8 september 2011

Tja! Sitter i skolan, har precis haft verkstad.. Är helt sketen och söndersleten överallt, fan va däck är tunga ändå eller? eller så är det jag som är svag, vem vet? 

Nu ska vi typ ha hjärt och lungräddning på en jävla plastdocka som bara har ett huvud & lungor, lol. Aja får se hur det går, gick ju inte så bra när jag fick blåsa i en jävla lamms lungor & då menar jag ett riktigt lamm. Äckligt som fan! Dom hade precis slaktat den, usch. Aja whatever? gjort är gjort. Läraren kommer när som helst så får sluta skriva, bye! ♥

Trött brud

Trött som faen! Ska sova nu för imorgon är det skola från kl 8 till 16.00 ! Helvete vad jobbigt!!!!! Kommer dö, aja, vi är iaf i verkstan' hela dagen så får se vad det blir å leka sönder med ;) yesyes! Säger väl jag GODNATT DÅ MINA SMÅ KÄRA LÄSARE! ♥

I will dance until the day I break every bones

Hej, nu blire av till dansträning då! MTV-jam idag, har precis käkat hur mycket som helst så kommer säkert få håll och sen svimma av? ne men man vet aldrig ;)

Här är de lite bilder på mig efter regnet x)))


höhö inte några seriösa precis, hade tråkigt på resecentrum.. ;)

skolaaaaan!

Hejhej bloggen! är i skolan just nu och sitter och pillar mig i röven på lektionen. Känns gött! Hejdå.

7 september 2011

haha skoja, blev inget inlägg igår, fan va dålig jag är eller?! x)
Skulle kört gocart igår men blev inte så eftersom ronjas pappa skulle skjutsat oss och han kom inte hem förran kvart i sex när det stängde 18.00. Höhö... så fick åka hem igen och kolla på idol med min kära mamma! Och då såg jag att min kompis inte gick vidare men sen märkte jag ju att en annan person som jag känner igen från skolan gick vidare.. inte visste jag att han kunde sjunga va fan? skumt. 

Nu ska jag dra iväg till skolan, eller iaf snart. Vaknar kl 7 så får skynda mig nu, har knappt fixat mig fast vet inte ens om jag orkar.. vii får se. Skriver sen, puss ♥

I've wasted my time on this thing?..

Hej!! Sjukt längesen nu... såg att det fortfarande öär folk som läser och vissa har ju klagat på att jag aldrig skriver längre men man glömmer ju av bloggen helt totalt när man skaffat ny pojkvän som kommer va hemlig i början förutom för dom som har mig på facebook då ;) och så har ju skolan börjat med... Jag har iaf gått om och börjat på fordon & transport ist. Sjukt kul och kan ju säga att jag valde helt rätt! Känns jävligt bra med klassen och så. Sen har ju jag blivit beroende av "bloons tower defense" .. IGEN! Orka, sitter till och med och spelar på lektionerna när jag egentligen kan skriva här ist? Eller jag kan ju göra båda men har faktiskt blivit lite mer som en kille och kan bara göra en sak i taget.. fast ni vet ju, ni som har följt bloggen länge att jag inte kan gå & tugga tuggummi samtidigt x) lite fail ändå..

Ska fortsätta skriva här och det blir väl minst 5 inlägg per dag kan jag garanterat lova! ;) Men nu ska jag städa rummet lite, är ju ledig imorgon för att jag är så grym i skolan!!!! eller för att matteläraren är sjuk.. hehe ♥

RSS 2.0