Utan dina andetag...


Live like there's no tomorrow



























Bilder från förra helgen, vet att jag är lite sen med det men men... ;)

MIHIHIH!

Fallens dagar igår med emelie var la sådär.. regna ju!

Nu sitter jag & trökar blabla, orkar inte skriva hejdå!

ÅÅÅÅÅÅÅÅH!

GAAAAAAAAAAAAAY!! MAN BLIR SÅ FÖRBANNAD...

you are not alone


super bass

jag ligger i sängen, rätt gött sjuk. Hostar, är förkyld & har feber.. Krille förlåt för att jag smitta dig.
Lyssnar på musik såklart å ska sova nu typ för att det är ju jobb imorgon såklart... usch!


Jag & emelie har äntligen förlovat oss! ♥


Lysekil/Grebbestad

Imorgon bär det av till brastad (lysekil) till emelie med kristoffer och johannes! Kommer bli en sjuk mysig helg då vi ska till grebbestad på lördag för att det är festival! :) höhöh..
LÄNGTAR! :R

Så kommer ha ett uppehåll härifrån under helgen men ni kan läsa emelie blogg som hon uppdaterar stup i kvarten ;) här har ni den; MELI ;*

HA EN SKÖN HELG!

it's just darkness

godnatt och tack för en trevlig avslutande dag till dom goaste personerna i stan!

Måste till baken...

Eller jag mena banken! ;) haha skulle skicka några bilder till emelie fast hinner ju inte det nu för att jag ska till banken... failade lite när jag skrev t henne men hon fatta det inte förrän jag rättade ordet.. x)



Jag har dålig humor jag vet men ändå (a)

get a flashback!

12 år

13 år

14 år

15 år (9;ornas bal)

16 år

17 år

Nu
Denna skulle jag lagt ut förra veckan ;o hitta den i utkastet nu.. Haha! Hatar att när man har skrivit ett helt jävla inlägg så bara det försvinner sen.. man bah; öööh? orka skriva om alltihopa?! Eller typ; JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I DEN JÄVLA BLOGGEN NU! ah sån är jag och slår på tangentbordet när jag blir sur.. :$ men njuuuut :D


panikångest

Asså jag vet fan inte vad jag ska göra... gör så jävla ont i mig och åååh... ska till ungdomsmottagningen imorgon och kolla vad det beror på, mattias hänger iaf med mig dit som tur är, vill liksom inte gå själv :<

Idag har det varit ett jävla liv med både mig & bella.. först va hon ledsen och efter att han drog hem fick jag panik å tårarna bara rann så jag va tvungen att träffa någon fort som fan och bara prata ut. är jävligt glad över att ha mattias ibland asså.. Du är guldvärd! ♥

Får se hur jag mår imorgon, som ni vet har ju jag mått dåligt, haft värkar, velat spy å svimmat hela tiden i ungefär 50 - 60 dagar, snart får ni reda på vf, vill liksom inte säga vad som händer i kroppen, lite äckligt men... folk tror att jag är gravid m.m. det vet jag faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Aja, ha en god natt sömn nu iaf så ska jag gosa med min nalle! ;)


it's sunday but not a sunday...

Inväntar bella & elin som är på väg hitåt så får väl börja fixa mig nu.. jag är ju så seg på de så.
Vi ska la inte göra så mkt, bara tat lugnt, gå lite åp stan, ta en glass, ja. Ni får ha de ;)



försommar i stadsträdgården









sjukt bra kväll iaf, broken door (som jag älskar) signerade på mina bröst höhö, sen swingfly stod ¨jag och tafsa på haha! ah..

I need you now

Hej hur har ni haft det idag?
Jag har haft det super mega kul! Träffa ett av mina favvoband idag och fick deras autograf på brösten! OH YEAH! Är sjukt glad iaf för det..

Det som inte gör mig så glad är att jag har ont som fan i magen så att bara tårarna rinner.. vill bara hålla min babys hand just nu :( men kan tyvärr inte vara med honom just nu.. ååh får damp!

Ska man på cross vm eller inte? Emelie vill ju de men vettefan, orkar man åka till uddevalla? Får se imrogon hur det blir, och som vanligt orkar jag inte lägga upp bilderna idag utan det blir imorgon, godnatt!

tvättdag på en FREDAG?!

hej, sitter och latar mig fortfarande.. ååh... det är ju ingen som kan hjälpa mig med tvätten ju, jag vill liksom bli klar så att jag kan dra ut efter maten?

Blääh..


what if god was one of us

Godmorgon eller god middag.. behöver cigg. Vågar inte röka upp min sista för då kommer jag bli röksugen precis efter att jag har rökt upp den eftersom att jag kommer gå och tänka på att jag inte har cigg. Fan måste springa till ica fort som fan efter att tvätten är klar! Hmm, ja, första gången jag tvättar i mitt liv, hur känns de då? Jo det känns rätt bra att kunna starta en tvättmaskin på egen hand.. Ja jag kunde inte ens starta en tvättmaskin förut, fattar inte vad dom menar med alla krumilurer ;)

Vad ska ni hitta på idag? Själv ska jag chilla & bara koppla av med en film EFTER att jag har köpt godis & cigg! Aha? Ni kanske undrar vad jag gjorde för kul igår? Det var Hjulafton, ah typ som cruising fast ändå inte å ännu roligare än crusing haha! Måste kolla t tvätten nu så hej!


nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


bloggriket.se

http://www.bloggriket.se/

klicka på länken för att veta mer om hur du får mer läsare på bloggen eller om du vill tjäna pengar ;)

RSS 2.0