29 november 2010

I bust the windows of your car because you don't know how it feels in my broken heart.

Så vad gör ni nu? Jag gör ingenting.. eller jo, något gör jag ju & det är att sitta här å skriva och mumsa i mig massa godis som geisha m.m. Haha, tjock jag är! Igår åt jag liksom riesen hela kvällen...

Asså jag har knappt gått ut idag, två gånger å va ute högst 10 min, ni vet vad jag gjorde?
Och så har jag legat å kollat på disney channel, oj va kuL! ah lite fakitst hahah! :D

Menmen, tänkte ta mig ett varmt bad så vi hörs sen =)


tonight I will be yours.

Godnatt allihopa!
Ska bara ta en cigg med K.A & sedan bär det av till sängen ;*

27 november 2010

Tjuh! Har vart på stan så kom precis hem. Mami väckte mig vid 9 för att hon ville till lysekil men jag bara gapa å skrek så hon lät mig sova igen så jag vaknade halv 1 ungefär. Jag köpte ingenting på stan för behöver inte så mycket men brorsan min är cp å köper massa onödiga saker inne på stadium & intersport. Aja. Jag fick iaf min chailatte på stan, yey!

Ska iaf vara med sarah snart, ska bara byta om och så först. Ja men vi hörs!


i can't sleep because i think of you.

är det bara jag som inte kan sova för att man tänker på en person som man har förlorat och kanske förlorat för alltid för att man gjort ett enda litet misstag och förstört allt?

Du är mkt mer än bara "ett ex" för mig. Du har ställt upp för mig hur många gånger som helst när jag verkligen behövt någon att prata med eller om jag vart utslängd och behövt en plats att sova i och jag vet inte hur jag ska tacka dig för det men det gör jag nu genom att skriva det här. Jag älskar dig som en vän och du betyder så otroligt mycket för mig som du kanske inte riktigt kan få in i ditt lilla mongohuvud (sorry :$). Men jag ställer upp för dig till 1000+ bara så att du vet. Du & jag har haft massa bråk men jag tycker om dig lika mycket för det. Det är därför jag ibland kan verka "tjötig" när vi är ovänner och du inte vill snacka med mig, för jag vill bara ordna upp allt så fort som möjligt så att det blir bra igen. Du är faktiskt den enda som jag verkligen bryr mig om... och jag vet att jag är rätt känslokall men det är något jag växt upp med från när jag va barn eftersom jag alltid har fått klara mig på egen hand. Du vet allt om mig ja, så du borde tro på det jag säger men du får tro vad du vill... kan ju inte tvinga dig till att tro på mig :(
Det enda jag hoppas på nu är att du läser detta och att vi kommer bli vänner snart igen. Som sagt, jag älskar dig och förlåt för allting... min vän ♥


24 november 2010

Sitter här och gör inte ett skit... jag duschade precis för att jag hade träning förut. Jag går inte i skolan längre på ett tag, hmm. Lite jobbigt faktiskt. Vet itne vad jag vill gå sen. Något kul och inte något uttråkat. Börjar iaf iv i januari när jag har kommit hem från thailand och då ska jag tydligen börja med praktik någonstans. Kan la bli lite kul men vet ju inte än.
Ska ta på mig något nu, har bara handduk & sen äta lite å så... och sen blir det någon film & somna till. Skriver mer imorgon. Kyssar!

21 november 2010

Hejhje, vaknade för ungefär en timma sen.. la mig 5 inatt så. Fixar mig just nu, ska till filip snart, vet inte vad vi ska göra men, aja.
Igår vart jag på bio med Fia & K. Kollade på Harry Potter, den vart rätt bra ändå, bara att jag lipa för ingenting haha! Pinsamt ju, fia satt å garva åt mig :(

Ah å tror att K skämdes som jag & fia höll på. Sorry.
Men dte är såna vi är.

Får la skynda mig, höhö. Puss!

18 november 2010

Hejsan, går fortfarande inte att ladda upp bilder utan att datan laggar.. man blir så förbannad! aja, det är det jag har försökt att göra å sen har det inte vlivit nått skrivande. Sorry "/ Får skärpa mig nu då. Och som ni vet så åker man ju till thailand den 10 december haha! Hörde att foki är där just nu, kanske stöter på henne, vem vet?

Tänkte lägga mig nu å se film, blir väl nån med musse pigg haha! Eftersom han fyller år idag. Puss!

15 november 2010

Hej, sitter här å tråkar som fan. Vet inte rikitgt vad jag ska göra eller hur jag ska ta mig till, allt känns skit just nu. Kan inte nån bara slå till mig? Ska nog lägga mig nu å sova. Puss

13 november 2010

Godmorgon............................ -.-'
vill sova, hejdå.

12 november 2010

Tjoo, idag är det maskeraden å jag ska va en ond älva mohahahha ! xd
Ni får la se en bild på mig å brudarna sen när vi är klara, men då ska vi på förfest hos vicky å sedan drar de mot parketten jao! Emelie & Lisa ska vara féer, amanda ska va sjöman? tror jag haha & wester ska vara sig själv! Yeah skit najjs. Men nu måste jag skynda mig, emelie vill att jag kommer till henne nu haha ^^ puss

don't speak & don't tell me cause it's hurts...

Heeej, kom precis hem, har varit på stan å nu ska jag tydligen tillbaka igen... ja avd gör man?
så det blir bara detta korta inlägget nu. Puss

Just the way you are...

hemma igen efter att ha träffat Basil & Oskar, men vi gick bara till maggan å köpte energidryck innan jag drog mig hemmåt igen, men ändå rätt skoj att träffa dom igen. Vi gick ju ändå i samma klass 7-9 :)

Nu ska jag bara chilla framför datan, kanske spela lite å snacka i skype med folk innan jag går till sängs ! ;) Det är ju maskerad på fredag på parketten, vet inte vad jag ska vara än men släng en kommentar om ni har några förslag tack! Gärna något kul, inte hora/slampa m.m som vissa har förslagit om...

Men detta blir nog sista inlägget idag så kan ju lika gärna säga ; GODNATT ! ;* ♥


10 november 2010

Hejj, har tränat idag, fikat med sarah m.m. Var ej i skolan pga försovning. Vaknade halv 2 tihih.. ändå var min plastpappa å min lillebror hemma men dom trodde att jag va i skolan när dom vakna.. -.-' hmm.

Har precis duschat, ska bara vänta tills det har torkat så ska jag träffa oskar å jag vet inte om basil är med men tror det haha.

PS. det går inte att ladda upp bilder, då laggar datan.


4 in the morning

tjuuh, är gööör trött. Skulle kunna somna nu hehe.
å varför är det så jävla kallt för? fryser fan ihjäl fast jag har en massa kläder på mig. Åhh!
Har ju som sagt prov nu på morgonen och nej, det kommer inte gå bra så trött som jag är och jag har nog glömt bort allting som jag plugga in igår i huvvet. Jaja, whatever? Vad gör man? Jo sitt bästa iaf. Man får ju ingeet pris för't ändå bara att jag har ig i alla ämnen just nu. Om mamma fick reda på detta skulle hon döda mig.. kul.


hamna i utkastet för min dator lagga imorses.. inte kul.. men nu ska jag sova, puss.


sweet dreams

Nu har jag pluggat klart å nu ger man sig av till sängen för att nana, rätt sent nu, ska upp halv 7... aja. Puss godnatt allihopa ;*

plugg & musik

Det går typ inte å tänka medans jag lyssnar på musik.. går inte att plugga, har ju liksom prov imorgon i växtkännedom för på förra fick jag ju ig så måste få minst vg på detta!
Men vi får se hur det går.. har en känsla av att det inte kommer att gå bra :(

& juste.. ändrade planer! ska inte till lek & bus landet eller va fan det nu är i ua utan ska vaccinera mig å sedan va med F**** när han har slutat jobbet tihih :)

Måste fortsätta plugga nu, ciao ! ;)


8 november 2010

lilla söta fröken fräken.. haha ne men jag lyssnar på min släktings låtar, ni vet, sven-ingvars (a) jupp, sven-erik magnusson är jag släkt med, haha! å ja, alla från pappas sida är från värmland.

Jag har vart på stan med Anna Panna, fikade lite å så, sen träffade vi Tintin å drog till ungdomsmottagningen men det var inte jag som skulle göra något där. Å så drog jag till träningen efter det, disco idag. Sjukt jobbigt. Har ju inte varit med på nått av pardansen så jag va lite efter.. eller MYCKET! fatta fan ingenting :S

Men nu är jag hemma, ska äta något å sen duscha fast har mer lust att bada skumbad! Men är så seg då.. hmm.. ja ett svårt beslut att fatta för mig men.

Puss så länge ;)

get sexy right now

Tjuuuh, blir ett väldigt kort inlägg för jag börjar skolan om 20 min å det tar en kvart att cykla så måste typ rulla iväg nu egentligen men aja, har nästan fixat klart mig. SKa platta håret bara å ta på mig en tröja, sen är det klart!
Måste på toa nu med, haha! hörs sen! ;*

Godnatt! ;*

Nu blir det nog till alla sova, men jag börjar inte förrän 09.55 men går ju ändå upp 8 och jag sov rätt lite inatt, men skriver ett inlägg imorgon innan jag åker till skolan. Och förresten.. det blev ingen kladdkaka :( orkade inte göra det, kände att magen redan var överfull eftersom jag hade käkat innan jag skrev det med kladdkaka.

men nu är jag typ klar för sängen jao. Hörs, pusspuss, love.


Mtv EMA 2010

Yees, just nu är det röda mattan m.m. Orkar inte kolla på det, men ska kolla på resten som börjar 21.00 tror jag det är iaf haha ;)

Men nu chillar jag bara vid datan, får la städa också som mamma vill att jag ska göra. Puss!

one more time..

Två timmar kvar tills EMA börjar... höhö! Fan ska man göra i två timmar? Kladdkaka kanske? Eller.. Det är juj gött men nä, man blir så tjock och så kan man inte sluta äta det heller. Inte den jag gör iaf. Eget hemligt recept! ;) Eller hemligt.. En viss "Johan" kan den med. Om det nu står kvar i hans anteckningar i mobilen..

Men ska nog gå ut å röka, göra kladdkakesmet... xD & sen spela lite, puss :)


veckoplanering


7 november 2010

Sov borta inatt, ja, lite kul hade vi la iaf ! (y'
Men nu är jag hemma å svin trött.. men jag ska nog ta lite käk, har inte ätit nått idag, hörde bara hur magen kurra inatt haha! ;)
Och så ska jag duscha å göra ett schema för nästa vecka. Jao. Men men.


fixed !

Yes, nu har jag fixat mig å är klar för kvällen! Ojj seg jag måste va, haha!
Här får ni resultatet :D


Lite bättre iaf.. ;o Haha! Andre & filip kommer till stan snart så ska va med dom! :D

hatar alla falska personer...

Kalla mig slampa & du blir en bitch.
Kalla mig äcklig men det gör inte dig renare.
Kalla mig hora men vi vet att du kostar 3 spänn.
Hata mig, men vi alla vet att du bara är avundsjuk.
Kalla mig vad du vill men du blir inte en bättre människa.
Skapa massa falska rykten, det gör bara mig mer känd.

6 november 2010

Nyfixad blogg!, nyduschad, ny frilla?! Nej, haha. Som ni ser på bilderna så har jag inte fixat håret och det blir verkligen så stort. Ja... och lockigt så in i helv*te !!! Har inte sminkat mig heller men det ska jag göra nu. Hur tkr ni att bloggen blev? ska lägga in nån header senare om jag orkar men det är ju det att jag inte har några bilder :$ hur som helst, ska dunka musik & skrika tills jag blir hes! Skriver sen puss ;*


I'm a superstar !

Godmorgon, eller ah.. Jag vakna nyss iaf haha! Har precis käkat macka å shit. Har typ sovit i 12 timmar, men det är ju gött, kan man ju inte göra sen när skolan har börjat igen. Men jag ska faktiskt fixa bloggen nu, ful design har jag men har inte orkat fixa till det. Aja, nu blir det till det och sen duschen! (Y)


Godnatt folket !

nu blire till att sova, ska ju dra till gbg imorgon kanske, får la se ;) aja, godnatt mina änglar ! ♥

(trött som fan jao)

5 november 2010

Tjuuh, hemma från filip nu :) ska fixa mig å dra mig utåt å träffa Emelie & wester.. tror jag? Emelie är det iaf. Haha! Aja får la börja dra mig nu. Det är ju massa skit på tört också som kaj har ordnat. BYE!

4 november 2010

Heeejje ! idag bär det av mot ullared med Marco, rättlängesen vi träffade varandra sist. Det va typ när han bodde på ett hem i kungälv ^^ Men idag blir det fett nice (y'

Sitter & äter, frukost är ju bra.. speciellt med massa nutella på mackorna.. Haha yes! ;)
Plattången sitter i, sminket bredvid mig. Ja, jag måste fixa mig nu för bussen går 11.20 mot trollhättan. & Marco är vaken så ska la prata mer med honom. Sorry för att jag aldrig skriver, brukar inte ha lust (A)

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !

RSS 2.0