dagens outfit



I WILL BE THERE...

Hej, kan inte sova som ni kanske märker???
Drog ut runt halv 1 & åkte runt lite med Kevin & ah vad nu den andre hette ;o... pinsamt.. Andreas? ne, jo? hahah... kom precis hem då för dom skulle ju hem & söva, trökiga jävlar, menmen... Fick med mig en tröja iaf! Haha, tro fan att Kevin kommer få tillbaka den, HOPPAS DU LÄSER DETTA!!! MOHAHAHA! :D

"I hide my soul in the dark, I used to be afraid of the dark..."

Vetetfan va jag snackar om men.. en del av en låt, aja , bye?! eller?... jag är övertrött. HEJ!

30 maj 2011

Glömde lägga upp detta imorse men nu kommer planeringen för denna veckan! ;)


29 maj 2011

Sitter å chillar här jao!
Hade fest igår, tack för igårkväll alla ni som va med... som sagt, fyllde ju 17 i fredags ;)

Jag ska sova nu så byebye!


Sweet six... I meen seventeen!

Ligger i sängen å försöker sova men kan ju inte.. fattar inte varför, det måste la vara något fel antagligen :O mitt hjärta gör ont med :(
Vad fan ska man göra??.................

I want to go to a place were I belong

Tjena mitt bena!
Det blev faktiskt inte så mycket shopping & inte med Pächan heller, men träffade henne en stund iaf. GIck runt på stan med Isa & Anna och köpte hårfärg, hårspännen, ett par sikt grymma örhängen!, 2 tungpiercingar... Fick i mig lite mat på elake måns med!
Jag & Anna drog en stund till min kusin för att träffa hennes lille son Adrian som fyller 1 år den 28 maj! Grattis i förskott sötnos! :)

Har färgat håret, eller Isa gjorde det på mig, det är någon konstig färg just nu, får se hur det blir imorgon, haha, hoppas det bara inte ser helt fucked up ut... färgade liksom ögonbrynen med & dom blev skit bra faktiskt!

Om mindre än 5 min fyller jag 17! YEY! :D
Ska sova nu tror jag... kanske skriver lite senare om jag inte kan somna, puss!

resten av veckans planeringar...


LIVE LAUGH LOVE




26 maj 2011

Hejsan!

Tänk att det bara är en dag kvar så fyller jag år sen, maha! LÄÄÄÄÄNGTAR!

Idag var jag ju som sagt på ungbo, försov mig lite men det spelar ju inte så stor roll eftersom jag kom iaf. Det verkar skit mysigt där plus att jag känner dom andra ungdomarna som bor där så det kommer ju bli sjukt kul när jag flyttar dit och det blir nog om en vecka eller så. Först ska jag hinna med att festa & fira mig med massa kompisar (a) och sen ska jag till lilla stackars ensamma papi i Lysekil för att han hade tänkt ge mig något! ;)

Har iaf fått halsfluss & det suger.. men är lika pigg & glad ändå!





25-05-2011

Hej, det var ett jävligt bra tag sen jag skrev sist men har verkligen inte tid för en blogg om jag ska vara ärlig.. Har haft så mycket nu men jag går inte i skolan längre kan jag ju säga eller rättare sagt, jag går inte till skolan. Mina tankar runtomkring verkligheten, asså det är sjukt. Trodde aldrig att det skulle gå såhär dåligt för mig. Hoppas bara att jag kommer in på fordon/transport, för kommer inte in på någon annan linje med mina gamla betyg. Allt suger just nu.

Fyller i alla fall 17 om 2 dagar, på fredag alltså! Eller 18 som vissa tror... fattar inte vad dom har fått det ifrån? Ja iaf, har planerat att ha fest men det blir ju på lördag ist då eftersom mami tänker tvinga mig på bilbingo! Åh herregud egentligen men det kan ju faktiskt va rätt roligt ändå & jag kanska vinner nött för att det är min födelsedag då? (a)

Hade tänkt att dygna inatt för det är mycket jag behöver göra, typ som att skriva klart detta inlägg? haha! och så har jag massa saker att tänka på som t.ex "ungbo" som jag ska få besöka imorgon och bestämma om jag ska flytta in där eller inte...
För er som inte vet vad ungbo är så är det ett hem där det bor ungefär max 4-5 pers och man får ett eget rum m.m men har tider att passa som t frukost m.m och det finns personal där hela tiden.

Finns inte så mycket mer att säga nu så, ciao! ♥



RSS 2.0