sol, vind & vatten

Heeej! dålig uppdatering, jag vet!
Har varit hos kussen min med hennes lille pöjk Adrian som bara är 1 år, igår så gick vi lite på stan först, jag fick mig en bikini som ni kommer se på bilderna nedan snart och en jätte söt blus! Sen sola & bada vi och senare så kom K dit, sen drog jag & K hem till min kusin och jag åt å kolla lite på tv medans kussen var hos sin mamma. och sen satt vi bara och kolla på tv hela kvällen, haha oj va kul tänker ni men nej, det var mysigt!

Idag så käka jag pizza till frukost.. jag är FET! och gick lite på stan med Dee (kusin) och fick köpt en kajal, pannband, t-shirt & sen vet jag inte vad jag köpte mer hahah! Cigg vettja! men ah...

Imorgon är det hjulafton här i Lidköping och då kommer en speciell person hit :)
antar att ni vill se bilderna nu så...





mår inte bra...

mår inte bra psykiskt bara så att ni vet, så är inte på humör för att leka bloggare nu..
har iaf varit på bup, socialkontoret & tre olika fik idag med pappa, anna-carin, anna, dee & adrian, mysigt var det. Ska sova nu för imorgon blir det till att bada då solen kommer skina! godnatt allihopa..

27 juni 2011

Godmorgon, nu åker jag hem till kära lidköping!

dygna eller?

funderar på om jag ska dygna eller inte.. ska ju ta bussen hem halv 8 liksom så måste ändå upp kl 6. hmm.. men jag kommer ändå tillbaka till lysekil nästa vecka eftersom jag ska till grebbestadfestivalen med meli!

Anledningen till att jag måste hem så tidigt är för att jag ska till bup kl 11 med pappa så han hänger ju med såklart och så har jag ju sagt till ungbo att jag kommer på måndag. Bor ju där nu så ni vet.. skönt att komma bort lite från mamma & min låtsas pappa, dom är otroligt jobbiga och så är det ju sånt jag inte vill berätta på bloggen som är lite privat. När man träffar mig kan man faktiskt se att jag inte mår så speciellt bra, mitt face lyser ju aldrig upp som de gjorde när jag var yngre, då va jag alltid pigg & glad!

men, men...



shake that booty yao!


sjukt bra unge asså!

ny kategori!

Hej har gjort en ny kategori som heter "dance with me" då jag älskar dans och hade tänkt lägga ut dansvideos m.m ;) hoppas ni gillar det!

chanel from victoria secrets

Jag bara älskar chanels kropp, hon är smal men ändå har hon fina bröst, rumpa & höfter!


visst det är en drömkropp många vill ha men inte kan få men ta inte illa upp...


nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


ny design

Tja, ny design! igen... höhöh
blir aldrig nöjd men jag jobbar faktiskt med en header bara att jag måste få till fler bilder på mig själv och det går inte så bra... aja puss!

sleten jävel!


godmorgon världen...

vilken underbar dag!
Är faktiskt nyvaken och ligger fortfarande i sängen, har inte ens orkat gå på toa än fast jag är förjävla kissnödig! Ska iaf till ica snart och handla lite godsaker som godis, hårinpackning/ansiktsmask och bara koppla av med en film sen. Har en sån otrolig huvudvärk *host*bakis*host*!  Blir kanske till att träffa emma idag om jag orkar det... är så förbannat trött! Får ta en macka med kaffe & cigg till det!

Bjuder på denna fula morgonbilden!

cruisingen i lysekil

Fan jag undra ju varför det va mer än vanligt som hade vart inne i min blogg idag men sen såg jag ju att emelie hade skrivit att jag hade blogg hahah! ;)

Igår var en grymt kul dag tkr jag! Nästan helt lyckad iaf... fast glömde av kameran totalt framförallt på kvällen/natten, kom ju hem runt halv 5-5 bara för att jag va så lat att jag inte orka gå upp för alla uppförsbackar! Snodde iaf lite bilder från emelie! (:



















blev faktiskt rätt glad när emelie sa att hon skulle vilja ha min kropp, jag som har försökt att gå ner i vikt i flera år tills för nån månad sen då jag faktiskt ska vara rätt nöjd ändå, men håller fortfarande på å ta bort bukfettet haha, det är inte så mkt, men ser rätt mullig ut på alla bilder ändå ;) 

midsommar

Igår var det en otroligt sjuk trevlig kväll med Emelie. Träffade massa gött fölk vid taxi, la casa m.m.
Och idag blir det cruising! Wiiie.. haha ;)










orkar tyvärr inte lägga upp alla bilder...


trött, sur, vresig...

trött, sur, vresig, förbannad och ja! Har fan knappt sovit mkt alls dom senaste dagarna, har ont i nacken å ryggen, så fort jag sätter mig tar det en jävla tid innan jag kan resa mig upp! Busschauffören kollade till och med surt på mig när jag skulle gå av bussen -.-'

Trött på livet och allt tjöt, vill bara koppla av som jag ska göra på måndag efter mötet! Ska få thaimassage, få manikyr å sen bli klippt! Fy va gött å slippa stressa! Jag ska sova nu iaf... puss godnatt!


Hej hej era små fuckers! Sitter på smögen ...

Hej hej era små fuckers! Sitter på smögen bussen just nu men ska byta i hallinden till Lysekil ;) Lyssnar på när några killar i min ålder håller på att sjunga och är skit barnsliga haha! Det är roligare att lyssna på dom än att lyssna på musik en hel bussresa säger jag bara. Jag uppdaterar i Lysekil igen!


tandläkaren suger...

Hej hopp, gummisnopp!

Fick gå upp halv 6 idag och hänga med mamma till jobbet innan jag skulle dra till tandläkaren bara för att jag inte hade något busskort! Och vem fan vill få en tandläkartid halv 8 på ett sommarlov???? Det var viktigt för jag har väntat på denna tiden i ett halvår eftersom det är en specialtandläkare... skulle sätta dit plast på en tand eftersom en liten del av tanden längst bak hade gått av pga tungpiercingen -.-'

Har iaf i plastkulor nu på piercingen så ist för tänderna är det kulorna som går av om jag sitter å tuggar på den.. älskar liksom att tugga på saker, vet inte varför men är beroende av tuggummi kan jag ju säga och det förstår ni säkert med! ;)

Ska sätta på en film och se så jag somnar om.. bara att personalen väcker mig alltid vid 11 när det är lunch 12! Jag kan ju fan gå upp 5 i 12 då eller? ÅÅÅHHH! Jag blir så trött! Aja, allt detta är ett buuu iaf! Godnatt eller godmorgon eller vad fan det nu är...


p.s på handleden kan man se min tatuering :'DDD

internationella invandrardagen

Idag är det internationella invandrardagen då vissa länder släpper in invandrare från olika delar av världen. Tycker att denna dagen är väldigt speciell och rätt bra av dom länderna som släpper in folk.
Thanks godness för att det finns vissa länder som tänker på andra! ;)

19 juni 2011

Heeej, har inte haft tillgång till dator eftersom jag har varit hos pappa...
orkar inte skriva idag så skriver mer imorgon.


Jag och klara sitter hos pappa i Lysekil ...

Jag och klara sitter hos pappa i Lysekil och tjockar oss.. nä vi är faktiskt nyttiga idag! Kollar på beck och äter gurka och morötter med dipp och cola till det! Sjukt mysigt ;) Åkte idag istället för imorgon för hade inget bättre för oss. Efter filmen blir det iaf till att färga mitt hår (utväxt) till blondt, haha nä skoja. Får fortsätta kolla på filmen skriver imorgon. Puss på er puddingar! ;)


15 juni 2011

Godmomrgon! UNDERBART VÄDER! Love it!

Ska fixa mig sen blir det träffa Mari & Ronja! Puss ...

sweet dreams my lovely freaks


oh shit...



it's like an addiction



ey ho!

Tänk att sommaren äntligen är här?!!







det får räcka! Är det bara för mig eller går blogg.se jävligt segt på kvällarna?

kvällspromenad

Går ut på en promenad med vovven, hörs snart!

design

Hej, som ni ser har jag bytt designen på min blogg men blir fler ändringar för jag är inte nöjd med bakgrunden ä'n.... orkade inte völja nån nu eftersom jag sitter påå sockerbruket, får fixa det hjemma sen ;) och jag hatar att skriva på denna tangentbord för det blir inte dom bokstäverna man trycker på -.-' aja, pussen!

14 juni 2011

Godmorgon, godmiddag, godkväll?

Asså jag vaknade halv 4 idag, det funkar inte, spelar ju ingen roll när jag går och lägger mig ju :(

En vän till mig blir hela 17 idag, stort grattis hjärtat! ♥

Får bli till att käka potatis, kött & bearneissås, sen dra in mot stan & köpa lite saker! Puss...


nattuggla

Seriöst, måste skärpa te mig! Brukar vara uppe på nätterna å sen sova bort hela dagarna och vakna runt 3 - 4 på dagen... måste vända rätt på dygnet, aja jag gör ju inte som förut då jag sov till 19 - 20 på kvällen hahaha! xD Får lägga mig nu och se om jag somnar, annars skriver jag la... aja, kramisar på er!!

Kamrat.com

Haha har faktiskt inget liv just nu, skrev på kamrat att jag hade nakenbilder på bloggen å plötsligt höjdes statistiken med 80 % ! :O rätt sköjj ändå, men killarna blev ju rätt besvikna när dom såg att det var en helt vanlig blogg, så tyvärr boys, det finns något som kallas internetporr om ni inte visste det så vf kolla min blogg? ;)

13 juni 2011

Heeeej! :)
Kom precis hem, blev bilbingo idag haha! vann inget som vanligt, alltså jag får fan sluta spela den där jävla kärring skiten! Tror att jag har blivit beroende av att spela... :(

Ska tvätta bort sminket m.m så ni får ha detså gött! GODNATT! (aa'

dagens outfit


linne - new yorker
jeansjacka - gina
armbandsur -
väska - fiorelli

You said that you'll never leave me...

Hejhej! Vaknade för ungefär en timma sen! Har hunnit duscha & äta än så länge, men ska möta upp Jessica på stan snart, får la bli en glass i detta sköna vädret, eller? ;)

Måste skynda mig, får bli ett inlägg sen på stan kanske ;*


Vill du tjäna pengar?

plusikassan.se

glasses is hot... or not

Hejhej, sitter här på sängen med min bärbara i knät under ett täcke med frida tidningen bredvid.. tänkte läsa lite & sen sova, ska upp vid 10 imorgon för en joggingtur i skogen med molly! :) kanske tar lite kort om det är fint väder men har för mig att det ska duggregna lite på morgonen.. aja! Har varit hos min kusin hela helgen, orkade inte gå hem haha ;) så känner mig rätt ofräsch eftersom jag har varit lat & bara legat på soffan och kollat på film , ätit & inte orkat duscha haha lol. får bli efter att jag joggat imorgon! Känner mig värsta äcklig, kan inte sluta tänka på det, mitt hår är flötigt, jag luktar... parfym hahah! har sprutat på en hel del fast min allergi... Här har ni två jävligt fula bilder på mig! ciao! ;*



glasses is hot... or not

Hejhej, sitter här på sängen med min bärbara i knät under ett täcke med frida tidningen bredvid.. tänkte läsa lite & sen sova, ska upp vid 10 imorgon för en joggingtur i skogen med molly! :) kanske tar lite kort om det är fint väder men har för mig att det ska duggregna lite på morgonen.. aja! Har varit hos min kusin hela helgen, orkade inte gå hem haha ;) så känner mig rätt ofräsch eftersom jag har varit lat & bara legat på soffan och kollat på film , ätit & inte orkat duscha haha lol. får bli efter att jag joggat imorgon! Känner mig värsta äcklig, kan inte sluta tänka på det, mitt hår är flötigt, jag luktar... parfym hahah! har sprutat på en hel del fast min allergi... Här har ni två jävligt fula bilder på mig! ciao! ;*



this is the end of this week



detta är planeringen från start imorgon :) puss

Please don't stop the music


baksmälla!

Är fortfarande bakis sen tisdags, hur fan är det möjligt? plus att jag inte kommer ihåg så jävla mkt heller.. vet bara att jag vakna upp hos en okänd, fattade inte vart jag va så drog jag hem å som tur var så va det rätt nära mig... kund eju knappt gå för fan! såg ut som en sliten slampa iaf när jag kollade mig själv i spegeln, hade tydligen tvättat av sminket av någon anledning.. aja. Ska aldrig dricka igen seriöst, ne nu skoja jag bara, men ska bara dricka så jag kan komma ihåg vad jag gjorde m.m. verkar som om rätt många är sura på mig iaf, haha! Men dom borde ju iaf fattat själva att jag va så jävla packad å fatta ingenting?! Hallå liksom? Jag måste verkligen sova nu, har inte sovit så jävla mycket i veckan..

Bor inte hemma, men inte på ungbo heller.. gissa vart jag är? nä det vet ingen, mohahah! HEJ!


P.S Bh-lös + gått upp i vikt... D.S

7 juni 2011

Tjo, fixar mig nu & ska snart dra till min kusin & dricka några bärs innan karnevalen börjar :) iv ska tydligen va kändisar men har verkligen ingen lust till att klä ut mig & gå så ska bara kolla på med några kompisar ;) måste skynda mig nu, ciao!

forever you & I

Forever, it's just an empty word that often drowns behind the illusions
Yet we always try to encourage our disbelieves with such a frailty word
I often stand against the wind with my both eyes shut
Inhaling natures oldest way to tell you exactly what you want to hear
And not even once I recalled your name
Not even once


the sun is shining on my skin

Hej, ligger på studsmattan & soooolar... ser knappt vad jag skriver haha :P


Godmorgon...

Har dygnat, håller fortfarande på! har inget att göra nu när K dratt så va fan gör man om inte ta sig en dusch? ;) låter la gött nu när man är så jävla svettig å bläääh, usch.
Kollade på två filmer, the pacific & paranormal activity. Andra sög ju, plus att jag satt och kollade på den själv :( Min kusin & hennes lille pöjk ligger fortfarande och sover, funderar på att väcka dom, hmm... nej, orka. Ska in i duschen nu & fixa käk så hej!


RSS 2.0